Сите сме птици
КОПАЊЕ 11.5 | 21:00 | мала сцена МНТ - Слободен влез за студентите
Сите гости и туристи кои се во посета на Скопје ќе можат да ја гледаат претставата Копање со превод/титл на англиски
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?