75 години МНТ
МНТ Супернова 2018, соѕвездие на добрата забава!

Нашата посада е подготвена!


МНТ СУПЕРНОВА 2018, соѕвездие на добрата забава!


31 декември со почеток од 21 часот - голема новогодишна журка со Сашко Коцев, Биба Додева, Бени и Нон Стоп, Александар Митевски, Дамир Имери бенд и DJ Драган Б. Костиќ
Во Македонскиот народен театар - една поинаква Нова Година, со многу смеа, рокенрол и ретро за добро расположение!
Да ја лансираме старата ! MНТ СУПЕРНОВА 2018


Билетите се пуштени во продажба на билетарницата во МНТ.
Партер - 2000,00 денари 
Галерија 1 - 1800,00 денари 
Галерија 2 - 1600,00 денари 

Информации на билетарницата на МНТ на телефон 02/3 230 304

Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?