Сите сме птици
Ноќ со ѕвездите
За сите опијанети од љубов „НОЌ СО ЅВЕЗДИТЕ“ во Македонскиот народен театар на 14 февруари во 21 часот. Првин виновата лоза ќе ја закрои со вистината Сашко Коцев, затоа што во виното е вистината, а потоа повторно ќе се вљубите во вашите сакани со стиховите на Игор Џамбазов и Гуру Харе – Бенд, и концертот на единствената Тамара Тодевска.
Дојдете да си кажеме колку се сакаме <3
Билетите се веќе во продажба
Цената на билетот за партер и галерии 1200 денари, и ложа 2000 денари
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?