Сите сме птици
Поради непречено следење на претставите, вратите за публиката ќе се затвораат во 19:55 часот
Почитувана публико, почитувани љубители на театарската уметност, сакамe да ве информирамe дека со почетокот на новата театарска сезона во Македонскиот народен театар, заради непречено следење на претставите, вратите за публиката ќе се затвораат во 19:55 часот. 

Во 20:00 часот почнува претставата!

Ако некој не е во можност да присуствува на претставата за која купил билети, истите ќе може да ги врати половина час пред почетокот на претставата и да му бидат вратени парите. Во спротивно, на гледачите кои задоцниле нема да им бидат вратени парите и истите нема да можат да влезат во театарот. Ова ќе важи за сите граѓани на светот. 


Со почит,
НУ Македонски народен театар
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?