Сите сме птици
Премиери - Копање 10.4 | 21:30 и 11.4 | 20:00

Автор: Кристијан Винклер

Режисер: Франц фон Штролхен


Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?