Сите сме птици
Прес Конференција - Премера “Алма Малер“

Прес-конференцијата на 22 јануари (четврток) во 11 часот. На сцената на Македонскиот народен театар на 28.01.2015  ќе биде премиерно одиграна претставата „АЛМА МАЛЕР“ по текст на Сашо Димоски и во режија на Васил Зафирчев. На прес-конференцијата ќе присуствува комплетниот актерски тим.    

 

Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?