Сите сме птици
Прес-конференција – Премиера „Да тргнеме Сењор“

Прес-конференцијата, 18 декември (четврток) во 11 часот. На сцената на Македонскиот народен театар на 22.12.2014 ќе биде премиерно одиграна претставата „Да тргнеме Сењор“ , автор  Ана Ристоска, режисер Нела Витошевиќ. На прес конференцијата ќе присуствува комплетниот авторски тим. *Актерите специјално за новинарите ќе одиграат еден дел од претставата (во траење од 10 минути) за тие 10 минути новинарите ќе можат да фотографираат и снимаат.

Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?