Сите сме птици
Промоција на монографија за актерот Васил Шишков
Драга публико! на 30 јануари во 18:00 во фоајето на МНТ ќе биде промовирана монографијата за актерот Васил Шишков.
Автор на монографијата „Шиле“ е Борче Грозданов.
Сегменти од книгата ќе чита актерот - Сенко Велинов 
За и околу книгата ќе зборува рецензентот Петрески Христо.
Монографијата е и издадена од издавачката куќа „Феникс“ со поддршка од Министерството за култура на Р. Македонија
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?