Сите сме птици
Роденденски маратон по повод 72 години МНТ

Силјан штркот шанца/мала сцена во 13:00

Животот е прекрасен во 15:00

Сомнително лице/150-та изведба во 21:00

Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?