Сите сме птици
Свечено отворање - Танц фест "PIXEL" 5.4 | 20:00
Танц фест 2017 - Биди свој!!!
ПИКСЕЛ!
Не пропуштајте!
На 5-ти Април спектакуларно отворање на Танц Фест 

Со извонредниот перформанс – ПИКСЕЛ на Мурат Мерзуки од Франција (Centre Chorégraphique National de Créteil et du Val-de-Marne / Compagnie Käfig - directed by Mourad Merzouki)
Погледнете ја сцената на Македонскиот народен театар како што не сте ја виделе до сега, исклучителен спој на танц и технологија за прв пат на Балканот само на 
Танц фест 2017 - Биди свој!!!

Cо поддршка на Министерството за култура , во соработка со Францускиот културен центар и Театроскоп.
Avec le soutien de Teatroskop dans le cadre de FranceDanse Orient-Express
photo by: Camille Courier de Mèré et Benjamin Lebretonhttps://youtu.be/tWGIFVFsu8I
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?