Само глас
АЛМА МАЛЕР - Премиер
Автор: САШО ДИМОСКИ
Режисер: ВАСИЛ ЗАФИРЧЕВ

Монодрама за две жени и дуплиран симфониски оркестар

Сите сме приказни. Од нас ќе останат делови лична историја вредни за раскажување. Животот на една жена во еден час. Животот на секој човек во еден миг. Сите чувства собрани во еден миг. И во тој миг сиот живот.

Играат: Милица Стојанова и Звездана Ангеловска

Сценограф: Васил Зафирчев
Костимограф: Тања Кокев
Избор на музика: Васил Зафирчев и Сашо Димоски
Авторска музика: Калиопи Букле
Извршен продуцент: Верче Пецева
  • Година:: 2015
  • Премиера:: 08.01.2015
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?