Архива на претстави

Година:

ГОСПОЃИЦА ЈУЛИЈА

Автор: Јохан Август Стриндбег

Режисер: Салиус Варнас

 

Сценограф: Јурате Рачинскаје

Костимограф: Јурате Рачинскаје

 

Актери:
Дарја Ризова – Јулија

Звездана Ангеловска - Кристина
Ѓорѓи Јолевски - Жан

 

Техничка екипа:
Агна Николоска - Суфлер
Горан Темелковски - Светло мајстор
Вукица Александрова - Инспициент
Илија Тарчуговски - Светло мајстор
Ненад Трпеновски - Тон мајстор

 

Продуцент: Виктор Рубен

 

Лектор: Цветанка Недановска

 

  • Година:: 2012
  • Премиера:: 28.06.2012
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk