Горчливите солзи на Петра фон Кант

Тековни претстави

Сцена

Сите

Лагата
Оценете ја претставата

Лагата

 • Автор: Флоријан Зелер
 • Режисер: Бесфорт Идризи
 • Информации: Преведувач на драмскиот текст: Офелија Ковилоска
  Сценограф: Крсте Џидров-Џиби
  Костимограф: Роза Трајческа-Ристовска
  Автор на музиката: Игор Василев-Новоградска
  Извршен продуцент: Виктор Рубен
 • Премиерна изведба: Четврток, 19 Мај 2022
 • Пауза: Не
 • Сцена: Мала
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?