Репертоар

За нашиот Горан

Сабота, 21 Мај 2022 | 12:00
orig_5ae088093cfec2.97795647.jpeg
Горан е често име на нашите простори изведено од именката гора, но исто така со значение голем и силен. Таква е нашата љубов кон Горан, силна, огромна, истрајна и посветена. Можете лесно да паднете во неговата стапица на зборови. Децата од актерската школа лесно го разбираат и нивниот подтекст е прецизно точен. Јас сакам секое дете да знае барем по еден монолог на Горан.Така живее само онолку колку го зборуваме. Ние немаме друг Горан. Имаме само еден! Храбар, бескрајно талентиран, точен, шармантен и полн со љубов.
Овие деца пред вас го сакаат до небото и назад!
За нашата љубов со почит,
Актерска школа Весна Петрушевска и РСМ НУ МНТ
  • Локација
    Голема сцена
  • Времетраење
    минути
  • Изведбата е
    изберете
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk