Репертоар

Чекајќи го...

Сабота, 30 Септември 2023 | 20:00
378717095_9874873129251478_3945812405720055957_n.jpg
Хуманитарна претстава
  • Локација
    Голема сцена
  • Времетраење
    минути
  • Изведбата е
    без пауза
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk