Репертоар

Stand Up на Сашко Коцев - Широк дијаФазон

Среда, 14 Февруари 2024 | 20:00
800x1200 WEB-01-01.png16+
  • Локација
    Голема сцена
  • Времетраење
    90 минути
  • Изведбата е
    изберете
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk