75 години МНТ

Репертоар

13-ти ПАНФИЗ, МНТ на отворено

Недела, 20 Септември 2020 | 10:00

received_368171294572082.jpeg

"Телото како инструмент" - Ана Врбашки
Театарска работилница
  • Локација
    Голема сцена
  • Времетраење
    60 минути
  • Изведбата е
    изберете
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?