75 години МНТ

Репертоар

13-ти ПАНФИЗ, МНТ на отворено

Недела, 20 Септември 2020 | 21:00

received_368171294572082.jpeg

"Навистина фасцинантен и пионерски потфат кој заслужува респект во секој поглед. Овој буто перформанс ги подгрева надежите за наша сопствена, домашна партиципација и придонес во еден значаен сегмент на театарското творештво" Т. Кузманов

Страница " - "Кабаре на Апсурдот", буто перформанс во кореографија на Марко Нектан и Ирена Лозинска, копродукција на Р. С. Македонија и Р. Србија
  • Локација
    Голема сцена
  • Времетраење
    60 минути
  • Изведбата е
    изберете
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?