Само глас

Репертоар

МЕЃУНАРОДЕН ТЕАТАРСКИ ФЕСТИВАЛ

Понеделник, 19 Октомври 2020 | 19:00

received_1003051550162742.jpeg

БУТРИНТИ ПРОЕКЦИЈА НА ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ - "Иднината започнува денес"
  • Локација
    Голема сцена
  • Времетраење
    минути
  • Изведбата е
    без пауза
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?