Само глас

Репертоар

Четврток, 12 Декември 2019
  • Четврток, 12 Декември 2019 од 20:00 часот
    КУПИ БИЛЕТ68f0729dbfa0e2e0301e7f43002c0610_M.jpg Бесачи
    Времетраење: 180 минути
    Локација: Голема сцена
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?