75 години МНТ

Репертоар

Сабота, 14 Декември 2019
  • Сабота, 14 Декември 2019 од 14:00 часот
    КУПИ БИЛЕТSonuvameMenuvame_MNT_web_800x1200 .jpg #СОНУВАМЕМЕНУВАМЕ vol. 4 ПРЕМИЕРА
    Времетраење: 65 минути
    Локација: Голема сценаКонцерти на 5+ фамилија и лица со пречки во развојот
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?