75 години МНТ

Репертоар

Среда, 25 Декември 2019
 • Среда, 25 Декември 2019 од 10:00 часот
  cb1c367cf984f0ad2cae4fa928f517fc_M.jpg Аладин
  Времетраење: 80 минути
  Локација: Голема сцена
 • Среда, 25 Декември 2019 од 13:00 часот
  cb1c367cf984f0ad2cae4fa928f517fc_M.jpg Аладин
  Времетраење: 80 минути
  Локација: Голема сцена
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?