75 години МНТ

Репертоар

Недела, 20 Септември 2020
  • Недела, 20 Септември 2020 од 21:00 часот
    received_368171294572082.jpeg 13-ти ПАНФИЗ, МНТ на отворено
    Времетраење: 60 минути
    Локација: Голема сценаСтраница " - "Кабаре на Апсурдот", буто перформанс во кореографија на Марко Нектан и Ирена Лозинска, копродукција на Р. С. Македонија и Р. Србија
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?


Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/mntmk/public_html/administrator/components/com_acymailing/classes/fields.php on line 1228


Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/mntmk/public_html/administrator/components/com_acymailing/classes/fields.php on line 1228