Само глас

Репертоар

Декември 2019
Понеделник
Вторник
Среда
Четврток
Петок
Сабота
Недела
25
26
27
28
29
30
1
 
 
 
 
 
 
18:00
18:00 часот Акт Фест - Куклата orig_5ae088093cfec2.97795647.jpeg Театар Беким Фехмиу, Призрен КУПИ БИЛЕТ
 
 
 
 
 
 
20:00
20:00 часот Акт Фест - Смртта на Дантон orig_5ae088093cfec2.97795647.jpeg Албански Театар, Скопје КУПИ БИЛЕТ
 
 
 
 
 
 
 
2
3
4
5
6
7
8
20:00
20:00 часот Акт Фест - Надвор врне снег orig_5ae088093cfec2.97795647.jpeg Тетовски театар
20:00
20:00
20:00 часот Отело orig_5ae088093cfec2.97795647.jpeg ПРЕМИЕРА КУПИ БИЛЕТ
20:00
20:00
20:00
20:00 часот Животот е прекрасен e36a512fe5b90101a88ae780e05256f8_M.jpg Гостување во Народно позориште Белград
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20:00
20:00
20:00
14:00
14:00 часот #СОНУВАМЕМЕНУВАМЕ vol. 4 SonuvameMenuvame_MNT_web_800x1200 .jpg ПРЕМИЕРА Концерти на 5+ фамилија и лица со пречки во развојот КУПИ БИЛЕТ
11:00
11:00 часот #СОНУВАМЕМЕНУВАМЕ vol. 4 SonuvameMenuvame_MNT_web_800x1200 .jpg Концерти на 5+ фамилија и лица со пречки во развојот КУПИ БИЛЕТ
 
 
 
 
 
17:00
17:00 часот #СОНУВАМЕМЕНУВАМЕ vol. 4 SonuvameMenuvame_MNT_web_800x1200 .jpg Концерти на 5+ фамилија и лица со пречки во развојот КУПИ БИЛЕТ
14:00
14:00 часот #СОНУВАМЕМЕНУВАМЕ vol. 4 SonuvameMenuvame_MNT_web_800x1200 .jpg Концерти на 5+ фамилија и лица со пречки во развојот КУПИ БИЛЕТ
 
 
 
 
 
17:00
17:00 часот #СОНУВАМЕМЕНУВАМЕ vol. 4 SonuvameMenuvame_MNT_web_800x1200 .jpg Концерти на 5+ фамилија и лица со пречки во развојот КУПИ БИЛЕТ
 
 
 
 
 
 
 
20:00
21:00
20:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10:00
 
10:00
10:00
10:00 часот #СОНУВАМЕМЕНУВАМЕ vol. 4 SonuvameMenuvame_MNT_web_800x1200 .jpg Концерти на 5+ фамилија и лица со пречки во развојот КУПИ БИЛЕТ
10:00
10:00 часот #СОНУВАМЕМЕНУВАМЕ vol. 4 SonuvameMenuvame_MNT_web_800x1200 .jpg Концерти на 5+ фамилија и лица со пречки во развојот КУПИ БИЛЕТ
11:00
11:00 часот #СОНУВАМЕМЕНУВАМЕ vol. 4 SonuvameMenuvame_MNT_web_800x1200 .jpg Концерти на 5+ фамилија и лица со пречки во развојот КУПИ БИЛЕТ
11:00
11:00 часот #СОНУВАМЕМЕНУВАМЕ vol. 4 SonuvameMenuvame_MNT_web_800x1200 .jpg Концерти на 5+ фамилија и лица со пречки во развојот КУПИ БИЛЕТ
 
18:00
18:00 часот #СОНУВАМЕМЕНУВАМЕ vol. 4 SonuvameMenuvame_MNT_web_800x1200 .jpg Концерти на 5+ фамилија и лица со пречки во развојот КУПИ БИЛЕТ
14:00
14:00 часот #СОНУВАМЕМЕНУВАМЕ vol. 4 SonuvameMenuvame_MNT_web_800x1200 .jpg Концерти на 5+ фамилија и лица со пречки во развојот КУПИ БИЛЕТ
14:00
14:00 часот #СОНУВАМЕМЕНУВАМЕ vol. 4 SonuvameMenuvame_MNT_web_800x1200 .jpg Концерти на 5+ фамилија и лица со пречки во развојот КУПИ БИЛЕТ
 
 
 
 
 
 
 
30
31
1
2
3
4
5
 
 
 
 
 
 
 

Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?