75 години МНТ

Репертоар

Декември 2019
Понеделник
Вторник
Среда
Четврток
Петок
Сабота
Недела
25
26
27
28
29
30
1
 
 
 
 
 
 
 
2
3
4
5
6
7
8
 
 
 
 
 
 
20:00
20:00 часот Животот е прекрасен e36a512fe5b90101a88ae780e05256f8_M.jpg Гостување во Народно позориште Белград
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30
31
1
2
3
4
5
 
 
 
 
 
 
 
Show events from all categories


Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?