Само глас

Репертоар

Октомври 2020
Понеделник
Вторник
Среда
Четврток
Петок
Сабота
Недела
28
29
30
1
2
3
4
 
 
 
 
 
 
 
5
6
7
8
9
10
11
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20:00
 
20:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19:00
19:00 часот МЕЃУНАРОДЕН ТЕАТАРСКИ ФЕСТИВАЛ received_1003051550162742.jpeg БУТРИНТИ ПРОЕКЦИЈА НА ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ - "Иднината започнува денес"
20:00
 
20:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
26
27
28
29
30
31
1
 
 
 
 
 
 
 

Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?