Само глас

Репертоар

Септември 2020
Понеделник
Вторник
Среда
Четврток
Петок
Сабота
Недела
31
1
2
3
4
5
6
 
 
 
 
 
 
 
7
8
9
10
11
12
13
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20:00
20:00 часот 13-ти ПАНФИЗ, МНТ на отворено received_368171294572082.jpeg Alice in WondeBand" - "KISS" - музичка комедија, Р. Србија
10:00
10:00 часот 13-ти ПАНФИЗ, МНТ на отворено received_368171294572082.jpeg Театарска работилница
 
 
 
 
 
 
20:00
20:00 часот 13-ти ПАНФИЗ, МНТ на отворено received_368171294572082.jpeg Филип Дончев "Лакомиот" - пантомима, Р. Бугарија
 
 
 
 
 
 
21:00
21:00 часот 13-ти ПАНФИЗ, МНТ на отворено received_368171294572082.jpeg Страница " - "Кабаре на Апсурдот", буто перформанс во кореографија на Марко Нектан и Ирена Лозинска, копродукција на Р. С. Македонија и Р. Србија
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
28
29
30
1
2
3
4
 
 
 
 
 
 
 
Show events from all categories


Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?