Архива на претстави

Година:

АНДРОКЛЕ И ЛАВОТ

Режисер:
ЏОЛЕВА, Виолета

Сценограф:
ЗУПЧЕВИЌ, Миралем

Костимограф:
ДОНЧЕВА, Елена

Актери:
АНДОНОВСКИ, Кирил - Андрокле
БОШКОВА, Мери - Мегера
КОСТОВСКИ, Душко - Феровиј
ГОГОВА-ВРЧАКОВСКА, Софија - Лавинија
СТОЈАНОВСКИ, Ненад - Капетанот
ЧЕВРЕСКИ, Данчо - Лентул и Чуварот
КОЛОЗОВ, Ѓорѓи - Спинто
КОНЕВСКА-РУСИ, Снежана - Царот
АНЧЕВСКИ, Кирил - Робот
АСЛИМОВСКИ, Никола - Лавот

Текст
АНДРОКЛЕ И ЛАВОТ
Автор: ШО, Бернард Џор

Additional Info

  • Година:: 1976
  • Премиера:: 25.03.1976
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk