Торонто експрес

Архива на претстави

EEГ

Additional Info

  • Година: 2008
  • Премиера: 21.01.2008

ЈАНУАРИ

Additional Info

  • Година: 1994
  • Премиера: 16.12.1994

АНТИГОНА

Additional Info

  • Година: 1967
  • Премиера: 02.09.1967

АНТИЦА

Additional Info

  • Година: 1965
  • Премиера: 26.02.1965

АНТИЦА

Additional Info

  • Година: 1988
  • Премиера: 24.06.1988
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?