Архива на претстави

Година:

DEAD LINE (ДЕД ЛАЈН)

Автор: Ги Фоаси

Режисер: Александар Илиев

 

Сценограф: Александар Илиев

Избор на музика: Александар Илиев

Актери:
Славица Ковачевиќ-Јовановска - Шарлота
Магдалена Ризова - Лили
Снежана Коневска-Руси - Госпоѓа Рисе

Преведувач: Славица Ковачевиќ-Јовановска

Additional Info

  • Година:: 2003
  • Премиера:: 03.04.2003
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk