Купи билет он-лајн

Репертоар

17 Февруари 2019
Понеделник
Вторник
Среда
Четврток
Петок
Сабота
Недела
28
29
30
31
1
2
3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4
5
6
7
8
9
10
20:00
20:00
20:00
19:00
20:00
12:00
12:00 часот Нашата љубов orig_5ae088093cfec2.97795647.jpeg Извебите се во 12:00 и 14:00 КУПИ БИЛЕТ
 
 
 
 
 
 
 
19:00
19:00 часот Благуна blaguna.jpg Монодрама во изведба на Шенка Колозова по романот „Разбој“ од Владо Малески КУПИ БИЛЕТ
20:00
20:00 часот Будење 马其顿节目单正面(front of program:A4).jpg Гостување Модерен танц, НР. Кина КУПИ БИЛЕТ
20:00
20:00
20:00
 
 
 
 
 
 
 
 
19:00
19:00 часот Благуна blaguna.jpg Монодрама во изведба на Шенка Колозова по романот „Разбој“ од Владо Малески КУПИ БИЛЕТ
20:00
20:30
20:00
20:00 часот ДУХ fe77b047cf65bbf66915926fa3c00c93_M.jpg КУПИ БИЛЕТ
 
20:00
20:00 часот Духот кој оди (Патот на Прометеј) orig_5ae088093cfec2.97795647.jpeg Гостува Српско народно позориште Нови Сад
Автор: Дејан Дуковски
Режисер: Александар Поповски
КУПИ БИЛЕТ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25
26
27
28
1
2
3
14:00
20:00
20:00
20:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?