header sedista

Репертоар

25 Март 2017
Понеделник
Вторник
Среда
Четврток
Петок
Сабота
Недела
27
28
1
2
3
4
5
 
 
 
 
 
 
 
6
7
8
9
10
11
12
18:00
20:00
20:00
19:00
19:00
20:00
20:00 часот Брачна игра
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20:00
20:00 часот Чикаго
20:00
18:00
18:00 часот Говорна мана
20:00
21:00
 
 
 
 
20:00
20:00 часот Тартиф
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
27
28
29
30
31
1
2
20:00
13:00
19:00
20:00
20:00 часот Тартиф
12:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 

МНТ ФМ
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА: +389.2.3230.304
АДМИНИСТРАЦИЈА: +389.2.3216.725
МАРКЕТИНГ: +389.2.3216.366

АДРЕСА: ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

Какви известувања сакате да добивате?