Дарја Ризова се избира за „Најдобар млад уметник" за 2022 год.
ПРЕТСЕДАТЕЛОТ на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски, врз основа на член 4 став 1 од Одлуката за востановување на признанието „УСПЕШНИ МЛАДИ" бр.08-1573/1 од 21.12.2021 година, донесе РЕШЕНИЕ дека актерката Дарја Ризова се избира за „Најдобар млад уметник" за 2022 година. 24.11.2023, Скопје
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk