Торонто експрес

Репертоар

08 Декември 2021
Понеделник
Вторник
Среда
Четврток
Петок
Сабота
Недела
29
30
1
2
3
4
5
 
 
 
 
 
20:00
20:00 часот Работи за кои не зборуваме flaer A5 predna.jpg Гостување во Народен театар Битола
 
 
 
 
 
 
 
6
7
8
9
10
11
12
 
 
 
 
 
 
 
 
20:00
20:00 часот Работи за кои не зборуваме flaer A5 predna.jpg Гостување во Р. Полска
20:00
20:00 часот Торонто експрес Toronto Express_web za repertoar - 800x1200-01.png ПРЕМИЕРА
20:00
20:00
 
 
20:00
20:00 часот Торонто експрес Toronto Express_web za repertoar - 800x1200-01.png ПРЕТПРЕМИЕРА
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
27
28
29
30
31
1
2
20:00
20:00
20:00 часот Драма изгубена во времето poster-Drama-izgubena-vo-vremeto (1).jpg Гостува НУЦК. „Трајко Прокопиев" - Театар Куманово КУПИ БИЛЕТ
 
 
 
 
 
20:00
20:00 часот Работи за кои не зборуваме flaer A5 predna.jpg Гостување во Н.У. Центар за култура „Ацо Шопов“, Штип
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?