• Среда, 31 Август 2016 од 08:00 часот
  elektra-poster.jpg Електра
  Времетраење: 300 минути
  Локација: Голема сцена
 • Петок, 16 Септември 2016 од 08:00 часот
  elektra-poster.jpg Електра
  Времетраење: 300 минути
  Локација: Голема сцена
 • Петок, 16 Септември 2016 од 08:00 часот
  elektra-poster.jpg Електра
  Времетраење: 300 минути
  Локација: Голема сцена
 • Сабота, 14 Јануари 2017 од 20:00 часот
  Тартиф
  Времетраење: 120 минути
  Локација: Голема сцена
 • Недела, 22 Јануари 2017 од 20:00 часот
  Квартет
  Времетраење: 120 минути
  Локација: Мала сцена
 • Понеделник, 23 Јануари 2017 од 20:00 часот
  cikago.jpg Чикаго
  Времетраење: 150 минути
  Локација: Голема сцена
 • Вторник, 24 Јануари 2017 од 20:00 часот
  cikago.jpg Чикаго
  Времетраење: 150 минути
  Локација: Голема сцена
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk