Сите сме птици

Иванов

 • Автор: А. П. Чехов
 • Режисер: ЗОЈА БУЗАЛКОВСКА
 • Информации: Превод од руски јазик: ДРАГИЦА НАЈЧЕСКА
  Адаптација и режија: ЗОЈА БУЗАЛКОВСКА
  Сценографи: ЗОЈА БУЗАЛКОВСКА, ИЛИНА АНГЕЛОВСКА, ТОДОР ДАЈЕВСКИ
  Костимограф: РОЗА ТРАЈЧЕСКА-РИСТОВСКА
  Музика: ДАВИД АНГЕЛЕВСКИ
  Вертикалното движење и обезбедување на карпа: АЛЕКСАНДАР ЗАРАПЧИЕВ
  Физички вежби и движења: НИНА ДЕАН 
  Извршен продуцент: ВИКТОР РУБЕН
 • Пауза: Да
 • Сцена: Голема

 

Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?