Кец на десетка

 • Автор: Митко Бојаџиски
 • Режисер:

  Драган Спасов - Дац и

  Јордан Симонов

 • Информации: Извршен продуцент: Виктор Рубен Сценограф: Татјана Блажевска - Христова Костимограф: Ивана Каранфиловски - Уруговска Насловна нумера „Кец на десетка“ Музика: Yazoo – Only You Текст, аранжман и продукција: Александар Митевски Изведуваат: Тања Кочовска, Нина Деан/Софиа Насевска-Трифуновска, Драган Спасов - Дац, Александар Микиќ и Ивица Димитриевиќ Изработка на плакат: Срѓан Јаниќијевиќ Инспициент: Александар Рајковски Суфлер: Зорица Благоевска
 • Премиерна изведба: Петок, 17 Ноември 2017
 • Времетраење: 75 минути
 • Пауза: Не
 • Сцена: Мала
 • Следни изведби:
  28.02.2024 од 20:00 часот
  15.02.2024 од 20:00 часот
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk