Само глас

Претстави

МНТ-ФЕСТ „Право кон ѕвездите“ – Документарен филм

Недела, 04 Јуни 2017 | 20:00

mnt_blanko_plakat_za_sleduva.jpg

  • Локација
    Мала сцена
  • Времетраење
    60 минути
  • Изведбата е
    без пауза
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?