75 години МНТ
Говорна мана
Оценете ја претставата

Говорна мана

 • Автор: Горан Марковиќ
 • Режисер: Драгана Милошевски - Попова
 • Информации: Драматург и стручен соработник: Дејан Дуковски
  Сценограф и костимограф: Илина Ангеловска
  Композитор: Горан Трајкоски
  Дизајнер на светло: Илија Тарчуговски
  Извршен продуцент: Симона Угриновска
  Лектор: Тодорка Балова
  Инспициент: Вукица Александрова
 • Премиерна изведба: Среда, 15 Март 2017
 • Времетраење: 85 минути
 • Пауза: Не
 • Сцена: Мала

Фото галерија

View the embedded image gallery online at:
https://mnt.mk/component/k2/govorna-mana#sigProIdbca6e88cfa
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?


Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/mntmk/public_html/administrator/components/com_acymailing/classes/fields.php on line 1228


Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/mntmk/public_html/administrator/components/com_acymailing/classes/fields.php on line 1228