Последната лента на Крап

 • Автор: Семјуел Бекет
 • Режисер: Ѓорѓи Јолевски
 • Информации:

  Продуцент: Ѓорѓи Јолевски

  Драматург и превод од англиски: Владимир Јанчевски

  Сценограф: Сергеј Светозарев

  Костимограф: Ивана Каранфиловска – Угуровска

   

 • Премиерна изведба: Среда, 30 Декември 2020
 • Времетраење: 55 минути
 • Пауза: Не
 • Сцена: Мала
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk