Купи билет он-лајн

Репертоар

10 Декември 2018
Понеделник
Вторник
Среда
Четврток
Петок
Сабота
Недела
26
27
28
29
30
1
2
 
 
 
 
 
 
 
3
4
5
6
7
8
9
 
 
20:00
20:00 часот Реалисти 76ba2d1d2b5528e3c2f8cce188b4d8b0_M.jpg ПРЕМИЕРА СПОНА, Денови на српската култура во Р.М
20:00
20:00 часот Реалисти 76ba2d1d2b5528e3c2f8cce188b4d8b0_M.jpg ПРЕМИЕРА СПОНА, Денови на српската култура во Р.М
 
 
 
20:00
20:00 часот Зојкиниот стан Poster Zojkin Stan.jpg на БДП во МНТ КУПИ БИЛЕТ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19:00
19:00 часот Реалисти 76ba2d1d2b5528e3c2f8cce188b4d8b0_M.jpg СПОНА, Денови на српската култура во Р.М КУПИ БИЛЕТ
20:00
20:00 часот Дух 9bb0829a333b5390f3f06935811f1da4_M.jpg КУПИ БИЛЕТ
20:00
18:00
18:00 часот Волшебната земја orig_5ae088093cfec2.97795647.jpeg Во рамките на Танц Фест 2018 КУПИ БИЛЕТ
 
 
 
 
 
 
 
20:00
20:00 часот Галеб 9bb0829a333b5390f3f06935811f1da4_M.jpg Претпремиера
20:00
20:00 часот Галеб 9bb0829a333b5390f3f06935811f1da4_M.jpg Премиера КУПИ БИЛЕТ
 
20:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20:00
20:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31
1
2
3
4
5
6
 
 
 
 
 
 
 

Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА: +389.2.3230.304
АДМИНИСТРАЦИЈА: +389.2.3216.725
МАРКЕТИНГ: +389.2.3216.366

АДРЕСА: ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

Какви известувања сакате да добивате?