75 години МНТ

Репертоар

Ноември 2019
Понеделник
Вторник
Среда
Четврток
Петок
Сабота
Недела
28
29
30
31
1
2
3
 
 
 
 
20:00
20:00 часот Еден месец на село 9bb0829a333b5390f3f06935811f1da4_M.jpg Гостува во ЦНП - Подгорица, Р. Црна Гора
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4
5
6
7
8
9
10
20:00
20:00
18:00
18:00 часот АУДИЕНЦИЈА orig_5ae088093cfec2.97795647.jpeg ПРЕМИЕРА
20:00
20:00
 
 
 
 
20:00
20:00 часот Кец на десетка 2940b97ab5721a9e279f736f864f4ce6_M.jpg Гостува во Народен театар, Гевгелија
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20:00
 
20:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20:00
20:00
20:00
20:00
20:00 часот Дух fe77b047cf65bbf66915926fa3c00c93_M.jpg КУПИ БИЛЕТ
 
 
 
 
 
 
 
 
25
26
27
28
29
30
1
20:00
20:00
 
 
20:00
20:00 часот Акт Фест - Зоната на чекање orig_5ae088093cfec2.97795647.jpeg Театар Миѓени, Скадар КУПИ БИЛЕТ
 
 
 
 
 
 
 
 

Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?