75 години МНТ
Документи
ГодинаТип на извештај
17 Март
2020
Решение за годишна програма за 2020 година
12 Март
2020
Завршна сметка за 2019 година
21 Февруари
2020

ДОПОЛНУВАЊЕ на Годишен план за јавни набавки за 2020 година

04 Февруари
2020

Правилник

03 Февруари
2020

Кодекст за административни службеници

14 Јануари
2020

Годишен план за јавни набавки за 2020 година

27 Декември
2019

Одлука за избор на административни службеници

16 Октомври
2019

Одлука за неизбор на електричар

Одлука за неизбор на шминкер

14 Октомври
2019

Одлука за избор на гардеробер

Одлука за избор на декоратери

9 Септември
2019

Јавен оглас за вработување број 3/2019

ПРИЈАВА

16 Август 2019

Одлука за избор на гардеробер

Одлука за избор на декоратери

Одлука за избор на инспициент

Одлука за избор на оператор за проекција

Одлука за избор на портир

Одлука за избор на светло мајстори

Одлука за избор на тон оператор

1 Јули
2019
Јавен оглас за вработување на помошно технички лица и инспициент

>> ПРИЈАВА <<
14 Март
2019
Завршна сметка
29 Јануари
2019
Одлука за избор на актери IV група
23 Јануари
2019
Годишен план за јавни набавки
10 Јануари
2019
Оглас за вработување на определено време
Јули
2018
Одлука за избор на работници
2018 Јавен оглас за вработување на определено време
2018 Годишен план за јавни набавки
2017 Завршна сметка
2016 Завршна сметка
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?