Само глас
БАЛКАНОТ НЕ Е МРТОВ
Режисер:
ПОПОВСКИ, Александар

Сценограф:
ХОЈНИК, Бранко

Костимограф:
ЧЕРЧЕ, Ксенија

Композитор:
АЈКОВСКИ, Кирил

Кореограф:
ШУКАРОВА, Искра

Актери:
ИВАНОВА, Катина
АНГЕЛОВСКА, Звездана
КУЈАЧА, Николина
РИСТИЌ, Ирена
ДИМИТРОВСКА, Сашка
АРСОВСКИ, Петар
РУБЕН, Емил
РИСТАНОВСКИ, Никола
ЈОВАНОВСКИ, Владо
ЈАЧЕВ, Владимир
СВЕТИЕВ, Владимир
ЕНДРОВСКИ, Владимир
ПАВЛОВСКИ, Предраг
ЉУТКОВ, Зоран
ЈЕРЧИЌ, Иван

Текст
БАЛКАНОТ НЕ Е МРТОВ
Автор
ДУКОВСКИ, Дејан
  • Година:: 2001
  • Премиера:: 07.10.2001
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?