Сите сме птици

Архива на претстави

Година:

БЕЛИ МУГРИ

Актер:
СВЕТИЕВ, Владимир

Преведувач:
ЈАНЕВА-СТОЈАНОВИЌ, Вера

Текст
БЕЛИ МУГРИ
Автор: РАЦИН, Кочо

  • Година:: 1978
  • Премиера:: 24.11.1978
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?