Само глас
БЕЛИ НОЌИ
Адаптацијата е на:
ЗАФИРОВСКИ, Борко

Режисер:
ЗАФИРОВСКИ, Борко

Сценограф:
ФИДАНОВСКИ, Кочо

Костимограф:
ТАНЧЕВА, Елена

Избор на музиката:
БЕЉАН, Андреј

Актери:
ДРВАРОВ, Костадин - Мечтателот
НИКОЛОВСКА СПАСОВА, Славица - Настењка

Текст
БЕЛИ НОЌИ
Автор: ДОСТОЕВСКИ, Фјодор Михајлович
  • Година:: 1975
  • Премиера:: 26.04.1975
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?