Само глас
БЕСЕДА
Актер:
НИНОВ, Славко

Текст
БЕСЕДА
Автор: ПРЛИЧЕВ, Григор
  • Година:: 1980
  • Премиера:: 05.02.1980
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?