Сите сме птици

Архива на претстави

Година:

БЕТОНСКАТА ГРАДИНА

ЈАКОВЛЕВИЌ, Бранислав

Режисер:
КОВАЧЕВИЌ, Александра

Сценограф:
АСИМ, Мустафа

Костимограф:
МИЦЕВСКИ, Благоја

Композитор:
БОЈАЏИЕВ, Христо

Актери:
АРСОВСКИ, Петар - Таткото
ПОПОВСКА, Јоана - Мајката
ЈОЛЕВСКИ, Ѓорѓи - Џек - 15 години
ТАНЕСКА, Билјана - Џули - 18 години
РИЗОВА, Магдалена - Сју - 14 години
ЛАЗАРЕВИЌ, Даниел - Том - 6 години
ЧАМИНСКИ, Александар - Дерек - 23 години
ЛОЗИНСКА, Ирена - Командант Хант

АРСОВСКИ, Петар - Господин Освалд

ПОПОВСКА, Јоана - Госпоѓа Освалд

Текст
БЕТОНСКАТА ГРАДИНА
Автор: МЕК ЈУЕН, Јан

Лектор:

НЕДАНОВСКА, Цветанка

  • Година:: 1991
  • Премиера:: 26.04.1991
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?