Сите сме птици

Архива на претстави

Година:

БЛИЗОК ГРАД

Режисер: Миодраг Маѓар

Драматург: Илинка Црвенковска

Сценограф и костимограф: Матеј Богдановски

 

Актери:
Александар Микиќ
Марина Поп-Панкова
Никола Ристановски
Николина Кујача - Аника
Оливер Митковски- Ларс

Техничка екипа:
Перо Стратов - инспициент
Снежана Киселичка - суфлер

  • Година:: 2006
  • Премиера:: 25.03.2006
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?