Сите сме птици

Архива на претстави

Година:

БРАЧНА ИГРА - Порта Македонија

  • Година:: 2013
  • Премиера:: 08.03.2013
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?